Tunnustus on firmale turunduslikult oluline

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Liis Armus (vasakul) ja Kairi Lepparu istuvad kontoris ühe laua taga üsna harva, rohkem töötavad nad ­väljaspool kontorit.
Rebecca Liis Armus (vasakul) ja Kairi Lepparu istuvad kontoris ühe laua taga üsna harva, rohkem töötavad nad ­väljaspool kontorit. Foto: Meelis Meilbaum

Väike Rakvere raamatupidamisfirma Karsgemi pälvis hiljuti kaks tunnustust: neile anti vastutustundliku ettevõtluse sertifikaat ning kaugtöö tegija märgis.

Osaühingu Karsgemi tegevjuht ja omanik Rebecca Liis Armus rääkis, et kuigi tegutsetud on juba kümmekond aastat, hakati turundusele ja väljapoole paistmisele tähelepanu pöörama alles hiljuti. “Turunduslikus mõttes on taolised tunnustused olulised,” lausus Armus.

Ta märkis, et tunnustusteni jõuti tänu EAS-i rahastatud väikeettevõtja arenguprogrammis osalemisele. “Eks me teeme ju kõik neid asju, mida taoliste tunnustuste saamiseks vaja on, aga me lihtsalt ei teadvusta seda ja ei oska ka väljapoole kommunikeerida,” ütles Rebecca Liis Armus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles