Vana kooli trenn köidab nii proffi kui ka koduperenaist

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedagoog ja treener Alar Madilainen suudab oma positiivse hoiakuga süstida energiat kõigisse hoolealustesse.
Pedagoog ja treener Alar Madilainen suudab oma positiivse hoiakuga süstida energiat kõigisse hoolealustesse. Foto: Marianne Loorents

Mida ette võtta, kui tunnete, et kehakaal hakkab vaikselt kontrolli alt väljuma ja ühel hetkel kodumaja trepist üles minnes avastate, et hingeldamine muutub järjest tugevamaks?

Täpipealt selline tunne valdas eelmise aasta lõpus spordisõpra, endist võrkpallurit Rivo Neuhausi. Olukorda pisut endamisi vaagides otsustas mees pöörduda kehalise kasvatuse õpetaja ja samas ka kergejõustikutreeneri ametit pidava vana sõbra Alar Madilaineni poole ideega lükata käima niinimetatud vana kooli treeningud – tänapäevase jõusaalis higivalamise asemel harjutamise välitingimustes.

“Eks me kõik tahame mõelda, et olime kunagi kõvad spordipoisid. Kui hakkad analüüsima, millisesse aega jäi viimane hetk, kui tegelesid spordiga, siis avastad, et pagan küll, see oli kümme või veel rohkem aastat tagasi,” kõneles tuleohutusspetsialistina töötav Rivo Neuhaus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles