Head inimesed kogusid bussijuhi tervise taastamiseks raha

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tingas on kohalike sõnul mees, kes püüab ka ise head teha. Pildil olev hetk on tabatud heategevusliku sini­lillekampaania ajal.
Toomas Tingas on kohalike sõnul mees, kes püüab ka ise head teha. Pildil olev hetk on tabatud heategevusliku sini­lillekampaania ajal. Foto: Rein Sikk

Toomas Tingas, kes on Kadrina vallas 24 aastat bussirooli keeranud, sattus mai keskel juhtunud õnnetuse tõttu haiglasse. Praeguseks on Kadrina kandi rahvas eesotsas Neeruti Seltsiga kogunud tema toetuseks enam kui 3500 eurot.

Mai keskel, täpsemalt 13. kuupäeval, parandas 58-aastane Toomas Tingas väikese sugulase mopeedi. Et mees ka ise nooruspõlves kaherattalistega oli sõitnud, otsustas ta sõiduvahendit kodu lähedal põllul katsetada. Kuid tegu osutus ettevaatamatuks.

“See oli väike mootorratas, laste oma, aga no teada on, et mida väiksem asi, seda lihtsam on kukkuda,” kõneles Tingas, kes viibib praegu Tallinnas taastusravil. Kukkumine põhjustas kaelavigastuse, nii et ainus, mida mees selle tagajärjel tekkinud halvatuse tõttu teha sai, oli rääkida. “Täna tegin juba esimesed sammud,” ütles Toomas Tingas eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles