Rannar Vassiljev lahkub Viru Haiglast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Omanikeringi muutuse ning sellest tuleneva ettevõtte juhtimisstruktuuri ümberkorralduse ja eesmärkide teisenemisega on aktsiaseltsi Viru Haigla aktsionärid ning juhatuse esimees Rannar Vassiljev sõbralikult kokku leppinud koostöö lõpetada.

“Tänaseks on ettevõte tugevamas seisus kui kunagi varem. Töös olevad ja lähitulevikus algavad ehitusprojektid on finantsidega kaetud ning uued omanikud valmis ja võimelised ettevõtte tegevusse aktiivselt ja edukalt panustama. Seetõttu saan juhtohjad rahuliku südamega üle anda, olles veendunud, et Viru Haigla suudab ellu viia algatatud projektid Tapal, ­Loksal ning Tallinnas ja alustada tulevikus ka uutega,” kommenteeris Rannar Vassiljev.

Oma tulevikuplaanidest rääkides jäi Vassiljev kidakeelseks ja sõnas, et pakkumisi on talle tehtud, kuid midagi konkreetset veel selge pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles