Pedassaarel asendus avaliku parkla märk üle öö eramaa sildiga (1)

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumuse jõud on suur. Kui ikka 15 aastat järjest igal suvel on ühes ja samas kohas pargitud, siis pargitakse sinna ka edaspidi - hoolimata sildist "Eramaa".
Harjumuse jõud on suur. Kui ikka 15 aastat järjest igal suvel on ühes ja samas kohas pargitud, siis pargitakse sinna ka edaspidi - hoolimata sildist "Eramaa". Foto: Marianne Loorents

Pedassaares ujumas käijad on umbes viimased 15 aastat saanud oma auto jätta avaliku parkla märki kandvale maalapile. Möödunud nädalal aga kadus parklat tähistav märk ja asemele ilmus silt “Eramaa”.

Pedassaare küla elanik, Kaarli talu peremees Harald Lass teadis rääkida, et tähiste vahetuse taga on sealsamas kõrval elav kinnistuomanik, ajendiks aga ühel pühapäeval tekkinud sõnavahetus.

Nimelt olnud parkla ilusal päeval rannaliste autosid täis ja parkla kõrval asuva maja perenaine ei pääsenud kaevu juurde.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles