Euroopa Komisjoni transpordivolinik näpistas päeva Eestile

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni transpordivolinik Violeta Bulc.
Euroopa Komisjoni transpordivolinik Violeta Bulc. Foto: Marianne Loorents

Laupäeva lõunal Rakvere kesklinnas korraldatud rahvustoitude päeva Kamalammas melus ei pannud keegi tähele lihtsas riietuses naist, kes maitses Rakvere linnapea Mihkel Juhkami pakutud suppi ja istus lihtsate inimestega söögilauda tanguvorsti proovima.

Euroopa Komisjoni ülihõivatud transpordivolinik Violeta Bulc otsustas pärast tööülesannete täitmist jääda veel päevaks Eestisse. “Olin Eestis transpordiministrite mitteametlikul kohtumisel, kus arutati lennuühenduse parandamise olulist küsimust,” rääkis Bulc. “Pärast kohtumist ja konverentsi otsustasin jääda veel päevaks sellele ilusale maale, et avastada Eesti kaunist loodust.”

Kõrge euroametnik külastas Lahemaa rahvusparki, kus Oandu matkarajal oli talle giidiks endine keskkonnaminister Marko Pomerants. “See oli muljetavaldav retk läbi ürgmetsade eelajaloolisel Seljaku teel,” jagas Bulc muljeid ja kiitis Pomerantsi, kes igati kenasti oli tutvustanud loodust ja selle kaitset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles