Matsimoka plaanib salaamimekat

Matsimoka lihatööstuse salaamispets Sten Inno paigutas eile nende Põhjakeskuses asuva müügileti kliimakappi 90 kilogrammi värskelt seotud salaamivorste, mis saavad söögikõlblikuks kahe nädala pärast.

FOTO: Marianne Loorents

Huljal tegutsevas Matsimoka lihatööstuses ei istuta käed rüpes, vaid töötatakse uute ideede kallal. Muu kvaliteetse lihatoodangu kõrval pannakse seal järjest rohkem rõhku eestlastele eksootilise salaami valmistamisele.

Seni perefirma unistustes olnud salaamimaja, kus 150 ruutmeetril hakkab paiknema riigi esimene kõrgtehnoloogiline salaamikamber, peaks saama teoks lähema kahe-kolme aasta jooksul. Praeguseks on põnev arendus juba projekti kujul paberil.

Järk-järgult edasi liikudes tahetakse aga esmajoones järgmisel suvel valmis ehitada seniste tootmispindade laiendus, mille tingib üsna hoogsalt kasvanud nõudlus ettevõtte toodangu järele.

    Tagasi üles