Tapa jaks jäi Viimsi vastu napiks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond alistus neljapäeval koduväljakul Eesti meistriliiga kohtumises 29:35 (poolaeg 13:17) Viimsi/Tööriistamarketi tiimile.

Viimsi rebis veerandtunnise mängu järel 9:4 ette ja edu enam käest ei andnud. Nelja- või viieväravaline vahe püsis pea kogu kohtumise vältel. Kümmekond minutit enne lõppu läks hoogu Viimsi vasakäär Rail Ageni, tabades kolm korda järjest ja kasvatades eduseisu kümnele väravale, 33:23.

SK Tapa ei andnud alla ning võimsas viskehoos olnud Kaimar Leesi abiga saadi jälle pisut järele, aga võit kuulus siiski HC Viimsi/Tööriistamarketile tulemusega 35:29. Lees viskas enam kui pooled Tapa väravatest – 15. Ivary Volkov lisas viis, Vahur Oolup kolm ning Gert Trofimov ja Raimond Himma mõlemad kaks väravat. Nii Marten Saare kui ka Endrik Jaanise arvele kogunes üks tabamus. Võitjate poolel viskas Ageni kaheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles