Hoidistekonkurss “Paabu 2017” tuleb täpselt kolme nädala pärast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hoidistekonkurss “Paabu 2017” ootab mõõtu võtma moose-kompotte-salateid, mis sellel hooajal purki pandud. Tunnustamisüritus saab avalöögi 23. novembril Art hotelli hoovimajas kell 17 – sel õhtul on võimalik igal huvilisel kõiki osalenud hoidiseid mekkida ning kuulda žürii hinnangut.

Lisaks aule ja kuulsusele on konkursi võitjatele tänavu varuks ka toredad auhinnad: Eesti Meedia paneb välja võitja valitud kontserni ajalehe aastatellimuse, Käänu talu oma rikkalikku toodangut, kirjastus Post Factum raamatuid ning Segers õmblustöid.

Konkursil osalemine on lihtne: kõikvõimalikust toorainest valmistatud magusad ja soolased hoidised võib kuni 20. novembrini tuua Virumaa Teataja toimetusse (Rakvere, Laada tänav 27, III korrus). Tänavune erikategooria on pihlakahoidised ning žüriil on õigus anda välja ka eripreemiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles