Telenägu ärgitas lapsi sportima

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson koos asenduskodu väikese kasvandikuga võistlusülesannet sooritamas.
Ain-Alar Juhanson koos asenduskodu väikese kasvandikuga võistlusülesannet sooritamas. Foto: Marianne Loorents

Tudulinna asenduskodu lapsed olid Raivo E. Tamme näinud seni vaid teleekraanil. Seda põnevam oli, kui näitleja laupäeval koos paarikümne teise raudmehega nende koduõuele saabus.

Oodati ärevusega, sest Rakverest umbes tunniajase sõidutee kaugusel asuvasse Tudulinna ei satu tuntud nägusid kuigi sageli. Lapsed olid küpsetanud kooki, ootamas olid pirukad. Koos triatlonivõistluse Ironman korraldusmeeskonnaga Tudulinnas heategevuslikku spordipäeva korraldanud TÜ Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar rääkis, et päeva idee sai alguse vajadusest tutvustada laiemalt asenduskodu laste elu ja argipäeva.

Üks külaskäigu eesmärk oli see, et ka Ironmani triatloni korraldajad saaksid parema ülevaate sellest, miks lastefond heategevusjooksuga just asenduskodu lastele annetusi kogub. “Et see kõik aga lõbus oleks, otsustasime korraldada külaskäigu teises võtmes ehk ühise spordipäevana,” rääkis Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles