Repliik: kehv turundus?

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Samolberg-Palmi.
Eva Samolberg-Palmi. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres käib disaininädal. Hullult vingelt kõlav üritus, mis on aga külvanud hulga segadust, sest välja reklaamitud ettevõtmisele, kus nädala jooksul toimub poolsada loengut ja töötuba põnevate disanigurude juhendamisel, linnakodanikul tegelikult asja ei ole. Disaininädalale on eelnenud broneerimine ja seda võimalust on kasutanud koolid.

Rakvere kultuuri(tuse) teemadel enam suurt ei lärmata ja ega tahakski viriseda, aga ... Kui korraldada üritus koolidele, siis on see kooliüritus ja ei peaks kajastuma kultuurikalendris ega levima selle kohta reklaam sotsiaalmeedias.

Kui broneerida said siiski ka tavainimesed, on tegemist lihtsalt kehva turundusega. Disaininädal sügiseses vaikelus on küll komm, mida ilmselt paljud siinsed ja ka kaugemad elanikud ihaleksid maitsta. Üritus on, reklaam on, aga minna ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles