11 karakterit loovad tõsist mängu rõõmuga

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht, kus sünnivad väikese KaRakTeri seltskonna lood. Juhendaja Ivo Leek (vasakul) jagab laiali uue etenduse tekstilehed.
Koht, kus sünnivad väikese KaRakTeri seltskonna lood. Juhendaja Ivo Leek (vasakul) jagab laiali uue etenduse tekstilehed. Foto: Marianne Loorents

​On KaRakTer – suur. Aga ka väike. Üksteist särasilmset last, kes teevad mõtlemapanevaid näitemänguga seotud asju lustiga pooleks. Tuues lavale ja endavanuste ette olulisi teemasid elulisest teatrist.

Kui avada esmaspäeva õhtul kultuurimaja keldris uks, näeb lava, kuhu on end istuma seadnud poisid ja tüdrukud 4.–9. klassist. Saal on rõõmu täis.

Tss! Toimub proov. Väikese KaRakTeri seltskond on hakanud harjutama etendust. (Kooli)elulist. Li-Liis räägib, et loos rullub lahti koolitund. “Seal on tegelased erinevatest muinasjuttudest ja filmidest. Klassis on suur segadus,” ütleb tüdruk. Selgub, et vanad head tuttavad Kunksmoor, Buratino ja Pipi õpivad ühes klassis, ja kord pole ses virvarris tagatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles