Rakvere artist läbis tuuri ajal kokanduskursused

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Andrus Albrecht.
Andrus Albrecht. Foto: Marianne Loorents

Hiljuti Eestimaa eri paikades kontsertkavaga “Ma olin Bonzo” üles astunud Rakvere laulja ja muusik Andrus Albrecht sisustas ühele esinemisele eelnenud vaba aega üsna omapärasel moel.

Nimelt läbis toiduvalmistamisest väga lugu pidav ja huvitavate maitsetega eksperimenteerida armastav Albrecht enne kontserti Kuressaare ametikoolis kuuetunnise toiduvalmistamise lühikursuse “Eesti köök”.

Kolm kursusel käsitletud teemat olid eesti toidukultuur, toidu valmistamine ning serveerimine. Oma teadmisi ja oskusi täiendas laulumees selliste kodumaiste hõrgutiste valmistamisega nagu munakook, kalasupp rõõsa koorega, mesine seafilee seene- ja kadakamarjadega, kala-suitsulihapirukas ning pihlakajäätis meekastmega.

Tagasi üles