Rakvere vallas on komisjonid tööks valmis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere vallavolikogu kinnitas alalised komisjonid. Volikogu esimees Peep Vassiljev ütles, et volikogu liikmete seas tekitas diskussiooni liikmete piirkondlik jagunemine, ometi jõuti ühele nõule, et igas komisjonis oleks liikmeid mõlemalt poolt vallimäge.

“Volikogu liikmete seas ei ole täit katvust iga küla kohta, seda enam peaks komisjonides olema nii endise Rakvere kui ka Sõmeru valla igast kandist esindatus,” lausus Vassiljev.

Vallavalitsus andis komisjonidele üle 2018. aasta eelarve eelnõu, mille Sõmeru valla finantsnõunik Reet Keskküla oli Rakvere ja Sõmeru valla prognooside kohaselt koostanud. “Uuel vallavalitsusel on nüüd mõtteainet kahe ühinenud valla valdkondade ühtlustamisel,” ütles Vassiljev. Ta tõi näiteks valla töötajate palkade ühtlustamise, majandusküsimuste ülevaatamise. “Näiteks Rakvere vald osutas ka veeteenust ja tegeles soojamajandusega, millega Sõmeru pole enam aastaid tegelenud. Samuti pole Sõmerul nii palju elamufondi kui Rakvere vallal – nüüd tuleb üle vaadata, kui palju hooneid säilitada vallale ja kui palju võõrandada,” selgitas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles