Raamat aitab emad ja lapsed sportima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliko koos Säde (seljas) ja Säraga on tõestuseks, et emadus ei õigusta laisklemist.
Eliko koos Säde (seljas) ja Säraga on tõestuseks, et emadus ei õigusta laisklemist. Foto: Erakogu

Veltsist pärit Eliko Haak, kes on figureerinud seltskonnaajakirjades ning kogunud tuntust Anu Saagimi ­ärimehest eksi Teet Saarepera elukaaslasena, teeb nüüd tegusid fitnessi vallas. Nimelt üllitas kahe väikese ­tütrega kodus olev naine hiljuti raamatu “Lapsega vormi”, mis jagab praktilisi näpunäiteid nii emadele kui ka isadele, kuidas kodus lapsega trenni teha.

Tegemist on Eliko esimese raamatuga ning see valmis kahe väikelapse kõrvalt: suure osa tööst tegi noor ema öösel, kui lapsed magasid. Idee nõuanded kaante vahele saada sündis Elikol enda elustiilist.

“Sain Säde ja Sära üsna üksteise järel [ 3- ja 1-aastane] ning sealt lastega koos treenimine alguse sai. Lisasin meie trennivideosid Instagrami kontole ning emad hakkasid mulle aina rohkem kirjutama ja uurima ema ja lapse trennide kohta. Olen treenerina tegutsenud aastaid ning mul on ka pere- ja lastejooga õpetaja sertifikaat. Tundsin, et väga lahe oleks kõik teadmised ja kogemused panna ühte patta kokku,” rääkis Eliko. Lisaks harjutustele leiab raamatust muud olulist infot, mida emaks saanud naistel vaja, samuti on kaante vahel vahvaid joonistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles