Koit Uustalu: “Kui ise ei oska, siis küsi teistelt nõu”

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Uustalu.
Koit Uustalu. Foto: Lauri Laan

Pühajärve kaldal maalilises ümbruses asuva GMP Clubhoteli peakoka Koit Uustalu kodulinn on Kunda. Sealt korjatud karulauku poetab ta aasta läbi uhkusega oma valmistatud gurmeeroogadesse.

Mereäärsest väikelinnast Kundast pärit  tippkokk Koit Uustalu elab nüüd kõrghoonedžunglis Tallinnas, ent töötab sootuks mägisel maal – Pühajärvel. Nõnda on tema kontoriks saanud vagun.

Olete Pühajärve restorani peakokk. Elate Tallinnas ja nimetate oma kontoriks Elroni rongivagunit, sest veedate tööle sõites seal tublisti aega. See näib keeruline elamise viis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles