169 855 laenutust ja 89 000 külastust

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogus leidub alati põnevat tegemist ja lugemist, kinnitavad lasteosakonna püsikülastajad Ranno (vasakult), Markus ja Lauri. Nemad käivad raamatukogus pea iga päev.
Raamatukogus leidub alati põnevat tegemist ja lugemist, kinnitavad lasteosakonna püsikülastajad Ranno (vasakult), Markus ja Lauri. Nemad käivad raamatukogus pea iga päev. Foto: Marianne Loorents

Laenutusterohke jaanuari algus ennustab, et Lääne-Virumaa keskraamatukogul tuleb hea lugemisaasta. Mulluste tulemustega võib igati rahul olla, aga loorberitel puhkamiseks aega ei võeta.

Lääne-Virumaa keskraamatukogus oli aastal 2017 lugejaid sama palju kui aasta varem – 6372. Lisaks hulk inimesi, kes käivad üritustel ja näitustel. Nende arvu kirja ei panda.

Tõik, et registreeritud kasutajatest on veerand lapsed – 16. eluaastani –, valmistab raamatukogurahvale erilist heameelt. Täiskasvanud külastajaid on 54 protsenti, ülejäänu jaguneb üliõpilaste, pensionäride ja teiste vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles