Koduta loomade jõulupuu leidis Rakveres positiivset vastukaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutud loomad said möödunud aasta lõpus Rakveres oma jõulupuu.
Kodutud loomad said möödunud aasta lõpus Rakveres oma jõulupuu. Foto: Marianne Loorents

Jõulukuul Rakvere linnavalitsuse peasissepääsu juurde püstitatud koduta loomade jõulupuu abiga ükski karvakera või -tuust endale uut kodu ei leidnud, selgus projekti vedanud Eesti Veterinaarmeditsiini Üliõpilaste Seltsi esmasest kokkuvõttest.

Maaülikooli tudengite teist aastat korraldatud, kuid esimest korda üleriigiliseks kujunenud algatuse eestvedaja Egeli Kirk ütles, et ehkki Rakveres koduta loomade jõulupuule riputatud koerte ja kasside iseloomustustega pildid pälvisid tähelepanu, on siinsed neljajalgsed endiselt uue kodu ootel. “Varjupaigast öeldi meile, et projekt aitas kaasa annetuste kogumisele ja oli neile üldiselt üliheaks reklaamiks,” lisas ta.

Positiivseks hindas algatust ka Rakveres Lennuki tänaval tegutseva Virumaa loomade varjupaiga juhataja Anneli Sokolov. “Osalesime projektis esimest aastat ja vähemalt aitas see varjupaigale tähelepanu pöörata,” lausus ta ja lubas, et aktsiooni jätkudes löövad nad selles edaspidigi kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles