Vastukaja: terviserada on inimestele (3)

Marti Kuusik
, Rakvere spordikeskuse direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Kuusik.
Marti Kuusik. Foto: Erakogu

Laupäevase Virumaa Teataja “Sähvatuse” tekstist nähtus ajakirjaniku kriitilisus asjaolu suhtes, et mingid tegevused pole Palermo terviserajal lubatud ja seda on graafiliselt väljendatud. Selgitan veidi, mis tingib siltide vajalikkuse, et edaspidi oleks vähem teadmatusest põhjustatud meelehärmi.

Esiteks – Palermo terviserada on spordirajatis, mitte suvaline haljasala. See rajatis on inimtekkeline, seda kujundatakse, hooldatakse ja sellele kulutatakse maksumaksja raha. Terviseraja eesmärk on pakkuda avalikkusele võimalust tegeleda hooajalise tervisespordiga.

Ajakirjanik defineeris Palermo terviserada linlaste armastatuima koerte jalutamisalana, kuhu ühtäkki pole koerad oodatud. Sellega on välja pandud piirangumärkide vajalikkus tõestatud. Terviserada kui spordirajatis on sihitud tervisesportlaste ja teiste värskes õhus kümblevate inimeste teenindamiseks.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles