Pärdi kontserdimaja saal muutub väiksemaks

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõltumata sellest, millal Pärdi kontserdimaja ehituseni jõutakse, tuleb Pauluse kiriku esine väljak ja uus tillukese ringteega liiklussõlm igal juhul valmis ehitada. Senine suur ringtee kaob riigigümnaasiumi tulekuga niikuinii.
Sõltumata sellest, millal Pärdi kontserdimaja ehituseni jõutakse, tuleb Pauluse kiriku esine väljak ja uus tillukese ringteega liiklussõlm igal juhul valmis ehitada. Senine suur ringtee kaob riigigümnaasiumi tulekuga niikuinii. Foto: eskiis

Rakvere Pauluse kirikusse kavandatava Pärdi kontserdimaja saal muutub väiksemaks, ent saab see-eest tõusuga põranda ja sügavama lava.

Rakvere linnavalitsuse esindajad on Pärdi kontserdimaja ehitamise asjus kohtunud uuesti Rakveres tegutsevate kultuurikollektiivide ja galerii esindajatega. “Kaardistasime kõikide huvid ja soovid, et saaks projekteerimise lähteülesande uuesti püstitada,” rääkis abilinnapea Triin Varek.

Kontserdimaja projekt on küll olemas, kuid seda on vaja kindlasti uuendada. Kõige suurem muutus on see, et saali põrandale tuleb tõus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles