Kolm kossumeeskonda pääses talimängudele

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSK Tarvas meeskonna baasil koostatud Rakvere linna korvpallimeeskond, mille üheks liidriks on Ander Talu (nr 23), tagas endale koha omavalitsuste talimängude finaalturniirile.
RSK Tarvas meeskonna baasil koostatud Rakvere linna korvpallimeeskond, mille üheks liidriks on Ander Talu (nr 23), tagas endale koha omavalitsuste talimängude finaalturniirile. Foto: Marianne Loorents

Nädalalõpu kahel päeval peeti eri paigus Eesti omavalitsuste talimängude korvpalli eelturniiride alagrupivõistlusi.

Viiest valiksõela läbida püüdnud Lääne-Viru maakonna meeskonnast lunastas pääsu märtsi alguses Viljandis toimuvale lõppvõistlusele kaks, kelleks olid kodusaalis mänginud Kadrina vald ning Parksepas rassinud Rakvere linn. Eelmise aasta tulemuse põhjal tagas otsepääsme finaalturniirile Väike-Maarja vald.

Oma alagrupis kõiki konkurente edestanud Kadrina valla saldoks kujunes kolm võitu ja üks kaotus. Vinni vallale kaotati alustuseks 35:56, kuid järgnenud mängudes alistati 52:40 Haapsalu linn, 45:41 lõpuks teisena edasipääsu taganud Järva vald ja seejärel ka 49:44 Alutaguse vald. Vinni leppis ühe võidu ja nelja kaotusega alagrupis viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles