Hullemast hullemad ootused

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Topeltmängu dramaatilis-koomilist stseeni etendavad Havershami mõisas Eduard Salmistu ja Silja Miks.
Topeltmängu dramaatilis-koomilist stseeni etendavad Havershami mõisas Eduard Salmistu ja Silja Miks. Foto: Siim Vahur / Rakvere Teater

Leidsin Rakvere teatri mängukavast uuslavastuse “Hullemast hullem”, mille žanriks on märgitud komöödia. Kohe kerkis kahtlus, kas täna on mõtet selle žanri peale piletiraha kulutada.

Võib ju dressipükstes diivanil lösutades telekapulti klõpsutada ja mõni kanal toob kindlasti komöödiasaate või -seriaali koju kätte. Eelarvamus hinges, otsustasin siiski end asjakohaselt “lille lüüa” ja järele vaadata.

Peab tunnistama, et ma ei üritanud enne vaatama minemist lavastuse kohta midagi teada saada. Teatrisse sisenemisel vilksas pilk korraks afišile ja silma jäid täpsustus “eksimuste komöödia” ning lavastaja nimi – Elina Purde. Ohoh! Paari aasta eest üllatas ta igal juhul vahva lastelavastusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles