Kadrina vallavanema valitsusaeg jäi lühikeseks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Teiva kemplus Haljala vallaga oli lugupidamatus valija vastu, andes  vastastele mahlaka kondi.
Marko Teiva kemplus Haljala vallaga oli lugupidamatus valija vastu, andes vastastele mahlaka kondi. Foto: Marianne Loorents

Kadrina vallavolikogu tuli eile erakorraliselt kokku. Päevakorras oli üks punkt – vallavanem Marko Teivale umbusalduse avaldamine.

Viie volikogu liikme 31. jaanuari istungil esitatud umbusaldusavaldus läks volikogu erakorralisel koosolekul läbi ning Marko Teiva vabastati vallavanema ametist. Istungil osales 17 rahvaesindajat, kellest vallavanema umbusaldamise hääletusel osales 16. Marko Teiva vastu hääletas neist 10 (viis Puhta Kadrina liiget, kolm Koduvalla liiget, üks IRL-i volinik ning üks Terve Valla liige). Üks volikogu liige, kes koosolekule hilines, hääletusel ei osalenud.

“See oli neile ootamatu,” ütles valimisliidu Puhas Kadrina liige, üks umbusaldusavalduse algatajaid Risto Murumägi. “Nad arvasid, et läheb niisama: kõik tõstavad korra kätt, marsivad siis välja ja elu läheb edasi. Teivale oli asjade selline käik ikka ootamatu.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles