Jalule aidatud suurpere maja võttis tuld

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul süttis Vinni vallas Tammiku külas ühekorruseline maja.
Neljapäeva õhtul süttis Vinni vallas Tammiku külas ühekorruseline maja. Foto: Meelis Meilbaum

Neljapäeva õhtul süttis Vinni vallas Tammiku külas ühekorruseline maja, mille neli aastat tagasi muutis mehele-naisele ja seitsmele lapsele elamiskõlblikuks telesari “Kodutunne”.

Pereema Aira rääkis neljapäeva õhtut meenutades, et tavaliselt lähevad neli last kell kaheksa magama, ülejäänud kolm kell pool kümme. Et koolis oli olnud palju tegemist, pandi kõik lapsed kella üheksaks magama. Aira sõnul mõtlesid nad mehega, et vaatavad telekast ühe saate veel ära, kui teda haaras mingi ärevus. Naise sõnul tundus talle, nagu keegi jookseks ümber maja. Aira vaatas välja toa ja köögi aknast, kuid kedagi ei näinud. Mees püüdis teda rahustada. Siis aga kadus äkitselt elekter ära. Mees hakkas asja uurima ja ütles ühel hetkel: “Me vist ikka põleme.”

Aira sõnul hakkas ta lapsi üles äratama, rõhutades, et võtku ainult tekk ja rutaku kohe välja autosse. Ka suhtles ta häirekeskusega. “Olin vist päris tugevalt paanikas,” meenutas Aira, kelle sõnul jäi talle mulje, et häirekeskuses teda ei kuulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles