Talveriided kaovad lettidelt välgukiirusel

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karvamütsid ja kasukad, mida mitu eelnevat talve kapis varjul hoitud, on jälle välja otsitud.
Karvamütsid ja kasukad, mida mitu eelnevat talve kapis varjul hoitud, on jälle välja otsitud. Foto: Meelis Meilbaum

Nii suurt nõudlust soojade talveriiete ja saabaste järele, kui on viimased paar nädalat olnud, pole kauplustes ammu nähtud. Võimalusel otsitakse soovitud kaupa kliendile ka laost.

Rademari Rakvere kaupluse juhataja Kaie Turban kõneles, et talvekauba järele hakati elavat huvi tundma paar nädalat tagasi, kui külmaks läks. Sel nädalal on lisaks külmakraadidele aidanud müügile kaasa koolivaheaeg, sest õues viibivad lapsed vajavad sooja pesu, kindaid, pükse, pakse jopesid ja saapaid.

“Tegelikult lähevad kõik eriliselt soojad esemed väga hästi. Kui muidu on kuu lõpp poes vaikne, siis praegu hindame olukorda väga positiivseks,” märkis kaupluse juhataja ning täpsustas, et hoolimata nõudlusest neil talvekaupa veel leidub, iseasi, kas kõiki suuruseid enam pakkuda on. “Aga midagi ikka leiame, vajadusel otsitakse laost.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles