Rakvere rohenädal tuleb kolme laadaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krõõt Nõmmela-Mehide.
Krõõt Nõmmela-Mehide. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere rohenädala programm maikuu neljandal nädalal on tänavu rikkalikum kui mullu: ainuüksi laatasid on kolm ning korraldajad paluvad kauplejatel endast aegsasti märku anda.

Kogu linnarahvale mõeldud taimelaat on Rohuaia lasteaias kolmapäeva õhtul, kauplemas on nii lasteaialapsed oma kasvatatud taimedega kui piirkonna aiandid. “Tulla võivad ka hobiaednikud, kel taimi on üle jäänud ja soovivad neid müüa, vahetada või ära anda,” julgustas Rakvere kultuurikeskuse direktor Krõõt Nõmmela-Mehide.

Taaskasutus- ja ökolaat Rakvere Keskväljakul on aga neljapäeva, 24. mai õhtupoolikul avatud kauplemiseks kõigile, kes valmistavad taaskasutusmaterjalidest asju, öko- ja talutooteid. “Tegemist võib olla ettevõtetega, eraisikutega, kasvõi lasteaialastega,” rääkis Nõmmela-Mehide ja lisas, et avatud on ka tervislikud laadakohvikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles