Raietööd hiiemäel ärritasid maausulisi (1)

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrma hiiemäel võttis maaomanik igati seaduslikult puid maha, et teha ruumi seikluspargile. Selle rajamine tuleb aga muinsuskaitseametiga veel kooskõlastada.
Tõrma hiiemäel võttis maaomanik igati seaduslikult puid maha, et teha ruumi seikluspargile. Selle rajamine tuleb aga muinsuskaitseametiga veel kooskõlastada. Foto: Meelis Meilbaum

Hooldusraie Tõrma hiiemäel on maausulised tagajalgadele ajanud. Maaomanikul on aga töödeks kõik vajalikud load olemas.

Möödunud neljapäeval hiiemäele sattunud Hiite Maja SA juhatuse liige Tiit Kaasik nimetas avanenud vaatepilti masendavaks: poriseks sõidetud tee, langetustraktori rüüstetöö, kõikjal maapinnal maha saetud männid, kased, kuused, sarapuud ja kadakad.

“Selline tunne jäi, nagu oleks meeltesegaduses töömees seal rapsinud,” ütles Kaasik nördinult. Uurimise peale, kas tegevuseks ka luba on, saanud ta vastuseks, et maaomanikul on kõik dokumendid korras ja töömehed palgati puid langetama, et seikluspargi tarvis rajad sisse teha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles