Volikogu liikmed pärisid linnajuhilt aru (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm.
Marko Torm. Foto: AFP / Scanpix

Rakvere linnavolikogu liikmed Andres Jaadla, Allan Jaakus, Roman Kusma, Velvo Väli, Kairit Pihlak ja Anti Poolamets esitasid linnapea Marko Tormile arupärimise seoses kultuurikeskuse direktori ametist vabastamisega.

Arupärimises viidatakse sellele, et kuna Rakvere on koos Narvaga pürgimas Euroopa kultuuripealinnaks, on see kultuurivaldkonnas vastutusrikas aeg. “Linlasi ja eriti linna kultuuritegelasi üllatas uudis, et linnapea on lõpetanud sisuliselt päevapealt lepingu Rakvere kultuurikeskuse aktiivse direktori Krõõt Nõmmela-Mehidega,” seisab pöördumises.

Allakirjutanud soovivad vastust mitmele küsimusele, näiteks millest oli tingitud reformierakondlasest linnajuhi otsus lõpetada leping Krõõt Nõmmela-Mehidega. Samuti huvitab pöördujaid, kas kultuurijuhi töös esines puudusi ja kas linnavalitsus on neile varem tähelepanu juhtinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles