Aasta vabatahtlik jäi koduväravas auto alla

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arkna risti lähedal hukkus reede õhtul Liis Lill, teda oli bussile toonud abikaasa, kes nägi ka juhtunut pealt.
Arkna risti lähedal hukkus reede õhtul Liis Lill, teda oli bussile toonud abikaasa, kes nägi ka juhtunut pealt. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Waldorfi koolis põleb küünal lapsevanema, juhatuse liikme pühendunud Liis Lille auks ja tänuks. Täna pidi juhatus kogunema plaanide seadmiseks, Liis oleks kindlasti tulnud mõne ideega. Kuid reedel katkes ootamatult naise elutee.

Nädala eest laupäeval rääkis Kaire Nurk oma sõbranna Liis Lillega. Lilledest. Kairel oli tekkinud idee oma tulbid seekord istutada nõnda, et need oleks koduaknast välja vaadates kohe näha. Liis, kel oli tuttava meelest aianduse peale annet, oli just see inimene, kelle pilku Kaire vajas. Liis ütles Kairele, et talle nii meeldib lilleilu. “Ootan nii väga lillede õitsemist,” meenutas Kaire Liisi sõnu.

Kaire, kes Liisiga hakkas tihedamalt suhtlema kümmekond aastat tagasi ja seda eelkõige Liisi abikaasa, tuntud heavy-metal-bändi Tharaphita juhtfiguuri Ants Lille kaudu. Liisiga oli Kaire sõnutsi lihtne rääkida. Naine tundis, et Liisiga oli see kummaline asi, et kõige peale, mida too puudutas, oli tal annet. “Liis oli multifunktsionaalne, helge peaga rahanduses ja matemaatikas. Ta organiseeris kogu aeg. Ta oli avatud hing,” kõneles Kaire Nurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles