Linnapea ootab kultuurijuhilt jäägitut pühendumist

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit mullustel valimistel pani Marko Tormi rõõmustama. Pärast linnapeaks saamist on aga terve rida tema alluvaid pidanud oma töökohalt lahkuma.
Võit mullustel valimistel pani Marko Tormi rõõmustama. Pärast linnapeaks saamist on aga terve rida tema alluvaid pidanud oma töökohalt lahkuma. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linnavolikogu opositsioonisaadikud esitasid linnapea Marko Tormile arupärimise seoses kultuurikeskuse direktori Krõõt Nõmmela-Mehide ametist vabastamisega, millele linnapea vastas viimatisel volikogu istungil.

Vahepeal on aga jõujooned volikogus muutunud ning enamik arupärijatest linnapea esindatava reformierakonnaga sõbraks saanud, sestap oli osa arupärijaid üpris piinliku näoga.

Marko Torm ütles, et töösuhe kultuurikeskuse direktoriga lõpetati poolte kokkuleppel, linnavalitsus maksis kompensatsiooni ja omavahel lepiti kokku, et lepingu lõpetamise põhjusi ei kommenteerita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles