Talgupäeval lisandus Ojasaarele noori tammepuid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ojasaare golfitalus vajab muru õrna hoolt. “Teeme ära!” aktsioonis osalejad teadsid, kuidas sellega võimalikult hästi ümber käia.
Ojasaare golfitalus vajab muru õrna hoolt. “Teeme ära!” aktsioonis osalejad teadsid, kuidas sellega võimalikult hästi ümber käia. Foto: Marianne Loorents

Aarla külas asuva Ojasaare Golfiklubi pere hakkas talguteks valmistuma juba tükk aega varem. Läinud nädalal oli neil kibekiire. Ojasaarel toimetav perekond Lipsmäe pani plaanid paberile must valgel kirja ja käis Tartus talgusupi järel, perenaine Ülle Lipsmäe laotas katteloori üle rabarberite, et jagada talgulistele kevade esimestest rabarberitest kooki.

Üllele polnud see muidugi eriline vaev, sest siinsamas Lääne-Virumaa ainukeses golfiparadiisis on pere korraldanud “Teeme ära!” talgupäevi kümne aasta jooksul. Perenaise sõnutsi on just paljuski nende oma inimeste abiga see koht kauniks muutunud. “Algusaastatel osales inimesi lausa kakskümmend, siis oli sodi palju ja lõkkeid, kus oksi põletada, mitu,” meenutas ta.

Juubelihõngulisel “Teeme ära!” talgupäeval oli Ojasaarel abilisi kümmekond, peamiselt golfihuvilised, kelle sportimispaik see igal nädalal on. Talgulised ütlesid kui ühest suust, et teevad seda kõike enda jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles