Kultuurikeskuse juhiks valiti Eve Alte

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Alte on rikkalike kogemustega spetsialist, kes on aidanud Eestis korraldada ka selliste suurkujude programmi nagu George W. Bush, kuninganna Elizabeth II, Jaapani keiser Akihito.
Eve Alte on rikkalike kogemustega spetsialist, kes on aidanud Eestis korraldada ka selliste suurkujude programmi nagu George W. Bush, kuninganna Elizabeth II, Jaapani keiser Akihito. Foto: Marianne Loorents

Alates sellest nädalast töötab Rakvere kultuurikeskuse direktorina Eve Alte, kes ütles, et ei kavatse kultuurikeskuse töös muutusi sisse viia. “Võib jätkata ja edasi tegutseda ning planeeritud sündmused toimuvad,” sõnas ta.

Kultuurikeskuse uue juhi sõnul soovib ta teha väga head koostööd kõigi huvigruppidega. “Aga alguses on vaja ennast kõigega kurssi viia ning see võtab aega,” lisas ta.

Eve Alte on lõpetanud Tartu ülikooli, omandanud magistrikraadi vene ja slaavi filoloogia ning semiootika ja kulturoloogia erialal. Ajavahemikul 1999–2009 töötas ta välisministeeriumi teenistuses eri ametikohtadel, viibides suurema osa oma teenistusajast välislähetuses Eesti esinduses Poolas ja Venemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles