Lauatennises algasid võistkondlikud meistrivõistlused

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Valdre.
Tarmo Valdre. Foto: Arvet Mägi

Läinud laupäeval tehti Viljandi spordihoones algust lauatennise Eesti võistkondlike meistrivõistlustega.


Rakvere spordiklubi Pinx/Finnlamelli on tänavustel tiitlivõistlustel esindatud meeste kõrgliiga võistkonnaga, kuhu kuuluvad lauatennisistid Carlo Accorsi, Tarmo Valdre, Kristo Kauküla, Kristjan Saluvee, Artur Annimäe ja Janis Galkan.

Meistrivõistluste avaetapil Viljandis mängisid Rakvere esinduses Carlo Accorsi, Tarmo Valdre ja Kristo Kauküla, kohtuti eelmise aasta nelja parema võistkonnaga. Väga hea mänguga suudeti tulemusega 4:3 alistada eelmise aasta neljas võistkond Maardu lauatenniseklubi. Alla tuli vanduda mullusele esikolmikule: nii Kalev/Tulika tiimile kui Pingpong/SMEG võistkonnale tulemusega 0:4, Narva Paemurru spordikoolile skooriga 1:4.

Hetkel jagab Rakvere SK Pinx/Finnlamelli tabelis viiendat-kuuendat kohta. Järgmine võistkondlike meistrivõistluste etapp peetakse 3. detsembril, mil lõppevad esimese vooru mängud.

Rakvere lauatennisemeeskonna eesmärgiks on jõuda kevadel play-off’i, kus üksteiselt asuvad mõõtu võtma Eesti neli paremat võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles