Lavi allikavesi levib ilma loata

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavi allika vesi on müügil ühes Rakvere tervisestuudios.
Lavi allika vesi on müügil ühes Rakvere tervisestuudios. Foto: Aivar Ojaperv

Internetis reklaamitaval ja ühes Rakvere tervisestuudios müügil oleval “Lavi ehtsal allikaveel” puudub igasugune dokumentatsioon. Lavi Vesi OÜ kõneisik Tiiu Mölder väidab, et tegemist on esialgu vaid ideega, vett pole toodetud ega müüdud ja interneti koduleht koos juhistega vee tellimiseks olevat loodud vaid selleks, “et muidu ei saa nõutavaid lubasid taotleda”.

Märtsi viimastel päevadel levis Facebookis ühe tervisestuudio postitus, milles tutvustati Lavi allikavett ja pakuti võimalust seda suuremates kogustes ka koju tellida. Vesi olevat pakitud viieliitrilistesse erilistesse pouch-kottidesse ja komplekti hinnaks 9.60. Pakkumisele olid lisatud illustreerivad fotod.

Lavi allikas on läänevirulaste seas tuntud ja armastatud veevõtukoht ning idee sealset vett suhteliselt kalli hinnaga müüa on huvitav, aga samas intrigeeriv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles