Naiste advokaadibürood panid seljad kokku

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Maris Tekkel, Inga Murula-Riim ja Kristi Relvik.
Maris Tekkel, Inga Murula-Riim ja Kristi Relvik. Foto: Joanna Jõhvikas

Märtsi lõpus teatasid ühinemisest Murula Advokaadibüroo ja Advokaadibüroo Kristi Relvik, edaspidi nõustatakse kliente esimesena nimetatud büroo kaudu. Kolm (nais)partnerit leiavad, et tekkivast sünergiast kerkib tulu eelkõige kohalikele ettevõtjatele, kes saavad kvaliteetset õigusteenust ja ärinõustamist siitsamast Lääne-Virumaalt.

Nii Murula Advokaadibüroo kui ka Advokaadi­büroo Kristi Relvik tegelesid ja tegelevad äri­õigusega. Eelkõige töö­õigusele spetsialiseerunud advokaat Kristi Relvik otsustas leivad ühte kappi panna Murula Advokaadibürooga ja nüüd on neil kolme naise ettevõtmine: lisaks temale kuuluvad Murula Advokaadi­büroosse vande­advokaat Inga Murula-Riim ja advokaat Maris Tekkel.

“Ühinemine oli asjade loomulik käik,” lausus Murula Advokaadibüroo partner vandeadvokaat Inga Murula-Riim. “Meil kõigil on Virumaa taust, kuid töötasime Tallinna suurtes büroodes. Elu tõi meid koju tagasi ning teadmised on meil kaasas. Oleme ammused tuttavad ja üsna loomulik, et otsustasime bürood ühendada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles