Viitna šašlõkibaar saab Harjumaale tütre

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Veel valitseb Arturi Kiiu šašlõkibaaris tühjus, kuid maikuu jooksul loodab Artur Nersesjan esimesed kliendid vastu võtta.
Veel valitseb Arturi Kiiu šašlõkibaaris tühjus, kuid maikuu jooksul loodab Artur Nersesjan esimesed kliendid vastu võtta. Foto: Meelis Meilbaum

Kui 2014. aasta aprillis Arturi šašlõkibaar Viitna lähistel Rõmedal tuleroaks langes, kartsid paljud, et ei see mees enam jalule tõuse. Viis aastat hiljem, tänavu mais, avab Artur Nersesjan oma perefirma esimese tütarettevõtte Harjumaal Kiius.

Armeenlane Artur Nersesjan hakkas Viitna lähistel maantee ääres šašlõkki küpsetama 2005. aastal. Tänu soodsale asukohale ja ausale toidule sai Artur möödasõitjate seas kiiresti populaarseks, ning kui esialgu küpsetati ja söödi õues, siis 2008. aastal valmis statsionaarse söögikoha esimene osa.

Koht müüs ja turundas end ise, sest šašlõkk oli maitsev ning teenindus kaukaasiapäraselt sõbralik. Kliendid ei kadunud ka siis, kui rajati Viitna ümbersõit ja söögikoht jäi suurmaanteest pisut eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles