Kui 2014. aasta aprillis Arturi šašlõkibaar Viitna lähistel Rõmedal tuleroaks langes, kartsid paljud, et ei see mees enam jalule tõuse. Viis aastat hiljem, tänavu mais, avab Artur Nersesjan oma perefirma esimese tütarettevõtte Harjumaal Kiius.
Tellijale
Viitna šašlõkibaar saab Harjumaale tütre
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armeenlane Artur Nersesjan hakkas Viitna lähistel maantee ääres šašlõkki küpsetama 2005. aastal. Tänu soodsale asukohale ja ausale toidule sai Artur möödasõitjate seas kiiresti populaarseks, ning kui esialgu küpsetati ja söödi õues, siis 2008. aastal valmis statsionaarse söögikoha esimene osa.