Noortes peitub tuleviku jõud

Heli Eigi.
Heli Eigi. Foto: Vladislav Musakko

Lääne-Virumaa ettevõtlus nagu ka Lääne-Virumaa ise on mitmekesine ja rikas. Meie maakonna ettevõtluse veduriteks on masina-, toiduaine- ja ehitusmaterjalitööstus.

Samas tegutsetakse ka teistes sektorites – seega on Lääne-Virumaal, mida arendada ja millega veel paremale tasemele jõuda. Hea meel on Lääne-Virumaal ühinenud ettevõtlike naiste ja ühinenud turismiettevõtjate üle, sest seesugune koondumine muudab meie elu huvitavamaks, kergemaks ja tulusamaks. Sihtasutus Lääne-Viru Arenduskeskus on sellel aastal pööranud suuremat tähelepanu ühistegevusele ettevõtjate, omavalitsuste ja teiste oluliste tegevusgruppide vahel.

Majanduses tervikuna oleme kõik muutuste lävel, sellest tulenevalt on tänavu arenduskeskuse prioriteediks olnud noorte ettevõtlikkuse toetamine ning töötleva tööstuse arengusuundade tutvustamine. Toetame ettevõtete toote- ja turundusarengut ning koostööd haridusasutustega. Oleme alustanud digiauditi ja personaliauditi programmi, et ennetada majanduse jahtumisel tekkivat ettevõtete ebakindlust ning olla jätkuvalt kursis uute arengusuundadega.

Tagasi üles