Pandivere rahvaralli osalejate piir täitus poolteise tunniga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Pandivere rahvaralli on võistlejate seas populaarne. Sõiduapsud käivad asja juurde. Pilt on eelmise aasta võistlustelt.
Pandivere rahvaralli on võistlejate seas populaarne. Sõiduapsud käivad asja juurde. Pilt on eelmise aasta võistlustelt. Foto: Dmitri Kotjuh

Eestlane on ikka rallirahvas, ja seda mitte ainult tugitoolis või teleka ees. Pandivere rahvarallile algas eelregistreerimine 25. jaanuari õhtul kell 19 ja poolteist tundi hiljem oli 130 meeskonda end kirja pannud. Osaleda soovijaid on hetkel juba 160-165 rallipaari, kuid kõik nad starti ei pääsegi.

Nii peab üle 30 rahvaralli tiimi ootama ja küüsi närima, sest korraldajal on võimalik rajale lasta maksimaalselt 130 autot. Väljajäänutel muidugi veel väike lootus säilib, sest mõnel läheb auto enne võistlust katki, mõni jääb haigeks. Ning ametlikult kestab eelregistreeriminegi veel nädala lõpuni.

Võistluste direktor ja peakorraldaja Peep Kristal selgitas, et päris nii ei olnud, et kes ees, see mees. Võistlema pääsevad teatud hulk eelmise hooaja kiiremaid ja noorvõistlejad, seejärel hakatakse võrdlema järjekorras olijaid. “Aga väga kiiresti viskas nimekirja täis küll,” lisas ta. “130 autot on viimane piir, mille saame rajale lubada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles