Lääne-Virumaa aasta ettevõte on Revin Grupp Aasta ettevõttel oli kohe sündides marssalikepike põues

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Aasta ettevõtte omanik ja juhataja Kristjan Madisson.
Aasta ettevõtte omanik ja juhataja Kristjan Madisson. Foto: Ain Liiva

Kui ehitusettevõtte Revin Grupp omanik ja juhataja Kristjan Madisson üle kümne aasta tagasi kõnealuse firma lõi, teadis ta kohe, mida tahab. “Ehitusfirmasid oli palju, aga tõsist tegijat polnud. Revin Gruppi luues oli mul kindel siht moodustada ettevõte, mis oleks selles valdkonnas Virumaa suurim,” meenutas ta.

Kristjan Madisson alustas ehitusettevõttega Revin Grupp 11 aastat tagasi. Suures tehatahtmises ning siiras usus, et sellisele ettevõttele on Rakveres kohta ja seda on Virumaale vaja. “Tundsin paljusid ettevõtjaid, kes tollal valdkonnas toimetasid, aga tundus, et maakonnaülese mõjuga ettevõtteid meie valdkonnas pole või oli neid vähe. Põlesin seesmiselt, et seda on vaja muuta,” rääkis aina suuremaid töövõite nautiv ettevõtja.

Küsimusele, kuidas eemalt vaadatuna võrdlemisi lühikese aja jooksul selline edu on saavutatud, vastas Madisson, et ainult raske töö, sageli keeruliste otsuste, riskimisega ning pühendunud kolleegide ja pere toega. “Ilma oma meeskonna ja pereta ei peaks sellisele tempole vastu,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles