Perefirma ForestPlus on end oma valdkonna tippu töötanud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
ForestPlusi omanik Riin Sats hakkas poodi pidama sisuliselt kohe pärast gümnaasiumi lõpetamist.
ForestPlusi omanik Riin Sats hakkas poodi pidama sisuliselt kohe pärast gümnaasiumi lõpetamist. Foto: Ain Liiva

Kui üks väike, vaid viie töötajaga perefirma võidab ridamisi mahukaid riigihankeid, siis see lihtsalt ei saa märkamata jääda. Rakveres Jaama puiesteel aia- ning metsatehnika müügi ja hooldusega tegelev ForestPlus on end üles töötanud valdkonnas, kus konkurente on jalaga segada.

Tänavu suvel oli ForestPlusi omanikul ja juhatajal Riin Satsil põhjust allkirjastada mitu riigihankelepingut: tema ettevõte hakkab isikukaitse- ja töövahenditega varustama nii riigimetsa majandamise keskust kui ka riigi kaitseinvesteeringute keskust. Lisaks sai Rakvere väikeettevõte enda kätte nende asutuste aia- ja metsatehnika hoolduse ning remondi. Sõlmiti lepingud, millele nii mõnedki konkurendid hammast ihusid. Mullu jõudis ForestPlus ka gasellide ehk kiiresti kasvavate ettevõtete edetabelisse.

Riin Sats moodustas oma ForestPlus OÜ lausa kooliplikana, kui nii võib öelda. “Isa tegeles Väike-Maarjas selle valdkonnaga,” tunnistab asjaosaline. “Mind ennast on tehnika alati rohkem huvitanud kui nukud. Ma olen isaga võsa käinud lõikamas, muru niitmas. Ma saan saega päris hästi hakkama. Olin isal Väike-Maarja kaupluses abis ning sealt tekkis ka julgus ise midagi ette võtta. Olin just lõpetanud gümnaasiumi, kui pakuti võimalust müügiesindus avada, ja ma võtsin sellest kinni.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles