Kadrina keskkooli direktori vastu annavad allkirju juba ka õpilased

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kadrina keskkoolis on ka õpilased alustanud direktori vastu allkirjade kogumist.
Kadrina keskkoolis on ka õpilased alustanud direktori vastu allkirjade kogumist. Foto: Ain Liiva

Kadrina keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide ütles, et valla lastekaitsespetsialist selgitab välja, kas alaealisi lapsi on kaasatud õiguspäraselt. "Seniks, kuni lastekaitsespetsialist selgitab olukorda, ei saa selles osas arvamust avaldada," lausus ta.

Kadrina keskkooli õpilased on saatnud 66 allkirjaga pöördumise vallavanemale, -volikogu esimehele, hariduskomisjonile ja keskkooli direktorile, milles kirjutavad, et nad on õpilastena tundnud õpetajatele mõjuvat pinget ja suuremat stressitaset, mille on põhjustanud õpetajate hinnangul ebakompetentne ja autoritaarne koolijuht. Sarnase, 36 allkirjaga pöördumise saatsid samadele adressaatidele eelmisel nädalal ka Kadrina keskkooli õpetajad.

"​Nõustume õpetajatega, et praegune koolijuht ei saa oma tööülesannetega hästi hakkama ning tekitab pingeid nii õpetajate kui ka selle kaudu õpilaste seas," seisab õpilaste pöördumises. "Õpilaste tulevik on ebakindel, sest õpetajaid lastakse lahti või nad lähevad ise sisepingete tõttu ära ning uusi õpetajaid on raske leida. See mõjutab Kadrina keskkooli haridustaset, mis teeb muret nii õpilastele kui ka lastevanematele. Toetame õpetajate pöördumist Kadrina vallavanema, volikogu esimehe, hariduskomisjoni ja Kadrina keskkooli direktori poole. Soovime kõigile rahulikku meelt ja lahenduste saabumist."

Tagasi üles