Kadrina keskkooli juhtum: enne uue õppeaasta algust ei juhtu ilmselt midagi

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tüli Kadrina keskkoolis läheb ilmselt suvepuhkusele, sest teenistusliku järelevalve komisjon saab rahuloluküsitluste tegemise ja õpetajatega vestlemisega alustada siis, kui koolipere on naasnud tööle.
Tüli Kadrina keskkoolis läheb ilmselt suvepuhkusele, sest teenistusliku järelevalve komisjon saab rahuloluküsitluste tegemise ja õpetajatega vestlemisega alustada siis, kui koolipere on naasnud tööle. Foto: Ain Liiva

Kadrina vallavalitsus pidas teisipäeval toimunud istungil vajalikuks algatada Kadrina keskkooli juhtimise kohta teenistusliku järelevalve menetluse. Samas annab valla kodulehel avaldatud nupukene vihje, et enne uue õppeaasta algust ei toimu suurt midagi, sest komisjon saab õpetajatega vestlemist alustada alles siis, kui nad on naasnud tööle.

Vallavalitsus kinnitas oma kodulehel avalikustatud infos, et moodustatakse komisjon ja kaasatakse erapooletu ekspert või erapooletud eksperdid. "Ajaliselt tuleb arvestada, et dokumentidega tutvumist, rahuloluküsitluste läbiviimist ja õpetajatega vestlemist saab alustada, kui koolipere on naasnud tööle," seisab samas teates. Teenistusliku järelevalve komisjoni koosseisu ei ole veel kinnitatud, seda tehakse vallavalitsuse korraldusega, kui on selgunud töös osalevad eksperdid.

Päev varem, esmaspäeval, kogunes erakorralisele koosolekule Kadrina keskkooli uus hoolekogu, et kuulata ära kooli direktor ja õpetajate esindajad seoses õpetajate kirjaliku pöördumisega 21. juunil.  

Tagasi üles