Rakvere pinksipaar tuli Eesti meistriks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste paarismängus meistrikulla Rakvere lauatennisistid Sergei Petrov (vasakul) ja Karli Siispool.
Meeste paarismängus meistrikulla Rakvere lauatennisistid Sergei Petrov (vasakul) ja Karli Siispool. Foto: Arvet Mägi

Nädalavahetusel Tallinnas peetud Eesti lauatennise meistrivõistlustel võitsid meeste paarismängus meistrikulla Rakvere lauatennisistid Sergei Petrov ja Karli Siispool.

Suurepärast mängu näidanud rakverlased sepistasid tiitlivõistlustel pinksisõpradele paraja üllatuse, kui võitsid meespaarismängu finaalis kindlalt skooriga 3:0 viimase viie aasta Eesti meistreid Aleksander Smirnovi ja Vallot Vainulat.

SK Pinx klubisse kuuluv Sergei Petrov oli lisaks edukas meesüksikmängus, kus teenis pronksi, kaotades poolfinaalis Hispaanias mängivale Vallot Vainulale.

Läänevirulastest näitasid meesüksikmängus head mängu veel Tarmo Valdre (SK Pinx) ja Rakvere spordikooli õpilane Karli Siispool, kes jäid tihedas konkurentsis jagama 9.-12. kohta, samuti olid tublid kuueteistkümne hulka jõudnud mängijad Peeter Viigimets (SK Pinx) ja Rakvere SK õpilane Kaspar Reinvee ning 17.-24. kohta jagama jäänud rakverlne Kristo Kauküla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles