Hedvig Hanson esitleb “Esmahetki”

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedvig Hanson.
Hedvig Hanson. Foto: Erakogu

Vihula Mõisas esitleb Hedvig Hanson oma sünnipäeval, 22. aprillil kell 19 uut Cdplaati “Esmahetked”.

Uuel plaadil saab kuulda Hedvigi enda loomingut, lisaks on muusika autorite seas ka Kristjan Randalu, Maian Kärmas ja Uno Naissoo. Tundlikke viise saadavad tundlikud tekstid Marie Underilt, Ilmi Kollalt, Maian Kärmaselt ja Hedvigilt endalt. Uued laulud on kantud jazzirütmidest, mahedatest harmooniatest ja meeldejäävatest meloodiatest.

See on juba kümnes plaat Hedvigi plaadiloetelus ja koostöös parimate eesti jazzmuusikutega on sellele talletatud värsked muusikaseaded küpses esituses. Koostöös selle ansambliga (Kristjan Randalu - klaver, Andre Maaker - kitarr, Ara Yaralyan - bass, Ahto Abner - trummid) ilmus ka 2008. aasta parimaks jazzplaadiks valitud CD “Kohtumistund”. Plaadil teeb külalisena kaasa ka löökpillimängija Andi Pupato Shveitsist.

Plaati esitletakse kuue kontserdiga mitmel pool Eestis. Hedvig Hanson ütles, et valis sünnipäevaõhtuseks kontserdiks kauneima paiga – Vihula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles