Võsu pinksikarika viis koju vanameister Johannes Kant

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu karikavõistluste võitja Johannes Kant mänguhoos.
Võsu karikavõistluste võitja Johannes Kant mänguhoos. Foto: Avo Seidelberg

Vihula valla lauatennise seeriavõistluse viimane etapp, mis oli ühtlasi Võsu karikavõistlus, kujunes põnevaks heitluseks, sest mängijate hulgas oli neli vabariikliku reitingutabeli esimese saja sisse mahtuvat lauatennisisti.

Tasavägise võitluse esikoha pärast pidasid Johannes Kant (reitingutabelis 69.) ja Pekka Laidinen (32.). Sedapuhku tuli Laidinenil skooriga 3:2 alla vanduda ja Võsu karika võitis Kant. Kolmanda koha napsas Anatoli Lans Maardust, tema klubikaaslane Andres Lofitski oli neljas. Viienda-kuunda koha mängus alistas Janek Seidelberg oma vastase Janno Malmi.
Parim naismängija oli Ülle Vilba, tublimad veteranid Mare Kabrits ja Märt Ojamaa. Edukaim noormängija oli Sten Vahtras, Vihula valla parimaks osutus Arkadi Mašegirov.

Vihula valla seitsmeetapilise pinksisarja kokkuvõttes pälvis esikoha Janek Seidelberg, teisele kohale jäi Janno Malm. Kolmanda koha sai Ülle Vilba, kes oli konkurentsitult seeriavõistluse parim naismängija.
Parima noormängija tiitel läks ülekaalukalt Sten Vahtrasele. Ka veteranide arvestuses tuli kindla eduga võitjaks Arkadi Mašegirov. Parimaks Vihula valla mängijaks tunnistati Heldur Nermann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles