Rakvere noormeestele lauatennises hõbemedal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennisistid Reimo Saar (vasakul) ja Artur Annimäe.
Lauatennisistid Reimo Saar (vasakul) ja Artur Annimäe. Foto: Arvet Mägi

Läinud laupäeval Narvas peetud Eesti juunioride võistkondlikel lauatennise meistrivõistlustel saavutas Rakvere meeskond koosseisus Reimo Saar, Kert Räis, Artur Annimäe ja Janis Galkan hinnatava teise koha.


Kõigepealt alistasid Rakvere noormehed alagrupis Nõmme II ja Nõmme I võistkonna vastavalt tulemusega 3:0 ja 3:2. Poolfinaalis mindi vastamisi Suure-Jaani võistkonnaga, kes alistati kindlalt 3:0.



Finaalis said Rakvere lauatennisistid vastaseks tugeva Narva I võistkonna, kellega rinda pistes katkes senine võitude rida ning tuli leppida 0:3 kaotuse ja hõbemedalitega.



"Arvestasime kolme hulka tulekuga, aga hõbe oli üllatus ja ühtlasi maksimum, mida võisime saavutada," rõõmustas Rakvere spordikooli lauatennisetreener Kristjan Saluvee.



Tema sõnul oli Rakvere võistkond ühtlane, esinumbrid mängisid oma koha välja ja teised olid samuti tasemel.



"Küll aga jätab soovida Eesti juunioride tase tervikuna, see on viimastel aastatel kõvasti langenud. Seepärast kavandame lauatennise liiduga, mille uude juhatusse ma kuulun, olukorra parandamiseks kiiremas korras midagi ette võtta."



Narvas olid võistlustules ka Rakvere spordikooli neiud, kes alles esimest aastat juunioride klassis mängides saavutasid turniiril kuuenda koha, alistades 6.-7. koha kohtumises Narva II võistkonna. Rakvere neidude võistkonda kuulusid Triin Tahk, Liis Põld ja Reelika Suurmets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles