Küsitlus: Kuidas te sel suvel kultuuri tarbite?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Folk Käsmus.
Viru Folk Käsmus. Foto: Eva Klaas

Eero (20)
üliõpilane
Haljala

Baltoscandalil ikka käisin. Käisin küll ainult seda “Hey Girli!” vaatamas ja see jäi väga eredalt meelde - annab ikka lahti mõelda.

Ja siis lähen kindlast Viru Folgile, kust ootan jahedamat ilma. Rohkem sellist kultuuri väga intensiivselt ilmselt mitte.


Helmut (49)
elektrik
Ubja

Viru Folgile plaanin minna. Muidu ei ole eriti aega isegi telekat vaadata, sest tööd on väga palju. Aga folgil käisin eelmine aasta ka, meeldib sealne õhustik ja seltskond, kellega käime.

Muidu lähed tavalisele kontserdile ja siis on hirmus mürin ja kolin ning vaatad kuskilt kaugelt, aga folgil on mõnus, vahepeal käid jalutad ringi ja vaatad siia-sinna.

Kaja (52)
lastekodukasvataja
Rakvere

Loodan Viru Folgile minna, aga ei midagi rohkemat, sest lihtsalt ei saa. Kuid raamatuid loen küll. Aga folk on hästi mõnus, lahe, sellise rahvusliku põhja peal. Igapidi mõnus üritus, nii muusikaliselt, aga ka vaba aega veetes ja suheldes.

Kelli (21)
lapsega kodus
Tamsalu

Piisavalt, aga mul on väike laps, seega väga palju ei saa. Olen külastanud vabaõhukontserte, näiteks nüüd tulevad Maidla vallapäevad. Üldiselt väikse lapsega ei saa väga väljas käia, rohkem ikka kodus, sest me alles elasime kuumarabanduse üle ja nüüd võtame sellest õppust.

Virve (61)
pensionär
Rakvere

Ei olegi nagu tarbinud väga. Tavaliselt ma ikka Viru Särul olen käinud ja Kundas merepäevadel. Sel aastal kahjuks ei jõudnud. Aga rõdul, kui päike sinna enam väga peale ei paista, loen kindlasti raamatuid.

Maret (42)
riigiametnik
Sõmeru

Pole kuskile väga kultuursesse paika veel jõudnudki, aga seal, kus ma praegu suvitan, on tulemas need Võsu muusikapäevad nädalavahetusel, plaan on sinna jõuda.

Raamatuid loen küll ja uudiskirjanduse virn on väga kõrge. Viimasel ajal on mulle eesti kirjanikud meeldima hakanud.

Samas eelmine aasta sai väga palju ringi seigeldud, sattusin isegi Viljandisse folgile. Aga vaatab, kuidas suvi edasi kulgeb, sest väga palju lahedat on veel tulemas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles