Pinksipoistele kaks pronksi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatennisistid Reijo Vasemägi (vasakul) ja Risto Mark.
Lauatennisistid Reijo Vasemägi (vasakul) ja Risto Mark. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval tehti Tartus algust laste lauatennise suure auhinna (GP) sarjaga. Avaetapilt tõid Rakvere spordikooli noored lauatennisistid Reijo Vasemägi ja Risto Mark Lääne-Virumaale kaks pronksmedalit.


Reijo Vasemägi oli heas hoos kuni 11aastaste ja Risto Mark kuni 8aastaste vanusegrupis. “Endast aasta vanemate poistega rinda pistes näitas Reijo Vasemägi suurepärast mängu, võites viis ja kaotades vaid ühe kohtumise,” rõõmustas Rakvere SK treener Kristjan Saluvee.

Teistest Rakvere pinksi­män­gijatest saavutas Uku Laht kuni 8aastaste konkurentsis viienda koha, Andreas Preisfreund oli kuni 15aastaste poiste arvestuses kaheksas, Rico Ridala ja Tõnis Krupp kuni 13aastaste poiste hulgas vastavalt 14. ja 17. kohal ning Delia Lukk kuni 11aastaste tüdrukute seas 15.

Treener Saluvee sõnul oodatakse lauatennise treeningutele kuni 8aastaseid poisse ja tüdrukuid, kes on huvitatud sellest spordialast. Treeningud toimuvad Rakvere spordihallis esmaspäevast neljapäevani kella 14.30-16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles