Rakvere abilinnapea paneb stripiklubi kinni

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Džentelmenide klubi Kapriz omanikud küll kõpitsevad, kuid abilinnapea Neeme-Jaak Paap pani kasutusloata klubi kinni seniks, kuni asjad pole korras.
Džentelmenide klubi Kapriz omanikud küll kõpitsevad, kuid abilinnapea Neeme-Jaak Paap pani kasutusloata klubi kinni seniks, kuni asjad pole korras. Foto: Meelis Meilbaum

“See on sensatsioon. Tahaksin näha teist sellist meest, kes julgeb sellise otsuse teha!” kuulutas Neeme-Jaak Paap, Rakvere abilinnapea, ja pidas džentelmenide klubi asjus sõna: klubi omanike täitmata jäetud lubaduste tõttu käitus ta resoluutsemalt. Kasutusloata tegutsenud stripiklubi oma uksi niipea ei ava.

Rakvere abilinnapea Neeme-Jaak Paap ütles, et sel nädalavahetusel klubi kindlasti enam ei tööta. “Linnavalitsuse käitumine on nüüd väga otsustav. Ma ei istu siin toolil niisama ja antud sõna peab pidama,” rääkis ta.

Rakveres Saue tänaval maikuust tegutsenud džentelmenide klubi Kapriz on kuulsust kogunud lärmi ja sündsusetult käituvate klientidega ning muutunud nõnda naabritele pinnuks silmas. Ning nagu korrarikkumisest vähe oleks: klubis vaadatakse seaduselegi läbi sõrmede. Öisel ajal end avalikult lahti riietavaid neide demonstreeriva klubi ruumidel puudub nimelt kasutusluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles