Kadrina valla vabatahtlikust tegevusest annab hea ülevaate uus sotsiaalmeedialeht

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Ahto-Lembit Lehtmets on asjalik kultuurikoja direktor, kes persooniloos jäi pildile koos oma sama asjaliku ema Iviga. 
Ahto-Lembit Lehtmets on asjalik kultuurikoja direktor, kes persooniloos jäi pildile koos oma sama asjaliku ema Iviga. Foto: Ain Liiva

Kadrina kultuurikoja tegus ja püsimatu direktor Ahto-Lembit Lehtmets nakatab oma energiaga kõiki kohalikke. Kuna Kadrina vald paistab silma oma vabatahtlikult toimetavate inimeste suure hulga poolest, lõi Lehtmets grupi, kus saab ladusalt infot vahetada.

Mees avaldas arvamust, et sellist sotsiaalmeediagruppi pole ühegi teise omavalitsuse juurde loodud. "Tegin valla jaoks sellise grupi, kust inimesed saavad otsida, kes vabatahtlikult appi tulevad, ja loomulikult saavad ise ennast vabatahtlikuks pakkuda," selgitas ta uue algatuse olemust.

Ta kasutas vabatahtlikuks olemise lahtimõtestamiseks veebilehel "Vabatahtlike värav" esitatud kriteeriume, sest tihtipeale tekib küsimus, kus algab vabatahtlik tegevus ja kus see lõppeb. "Ma ei hakanud ise välja mõtlema. Seal oli väga hea näide ees olemas," rääkis ta ning lisas, et Kadrina vald on väike ja loomulikult tehakse palju asju koos ära ning nimed ja näod korduvad sageli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles